За нас

Кои сме ние?

Адвокатската кантора е създадена от адвокат Евелина Тончева преди повече от 20 години в град Бургас. Широк е спектърът на предлаганите от нас адвокатски услуги, като подробно за тях можете да се информирате, разглеждайки страницата ни.

При изпълнение на възложената ни работа ние предлагаме високо качество, професионализъм, индивидуален подход и специално внимание към всеки от клиентите ни. В резултат се радваме на тяхното доверие и лоялност към нас през годините.

В екипа ни участват адвокати и юристи с доказани професионални качества и езикова подготовка, които ползват освен български език, така също и немски, руски и английски език. През годините сме се специализирали в обслужването на български и чуждестранни юридически и физически лица във всички основни сфери на правото.

С оглед комплексното обслужване на нашите клиенти работим в сътрудничество със специалисти и експерти в различни области: нотариуси, съдебни изпълнители, счетоводители, одитори, преводачи и други. При работа с чуждестранни клиенти и при необходимост си сътрудничим с адвокатски кантори и в чужбина, специализирани в съответната правна сфера.

Нашата цел е да предоставим всеобхватно и качествено правно обслужване, да защитим правата Ви, да се погрижим за интересите Ви, да намерим най-добрите за Вас решения, подхождайки индивидуално към всеки случай и клиент, проявявайки лоялност и отговорност, без да пестим усилията си.

Адвокат Евелина Тончева

Водещ адвокат и учредител на Адвокатската кантората е адвокат Евелина Тончева с над 25-годишен стаж като адвокат.

Адвокат Евелина Тончева е възпитаник на Гимназия с преподаване на немски език „Гьоте“, град Бургас, която завършва с пълно отличие, след което продължава образованието си в Юридическия факултет на Бургаския свободен университет, специалност „Право“. През годините на своята практика адвокат Евелина Тончева е преминала през множество квалификационни курсове към Центъра на обучение за адвокати „Кръстю Цончев“. През 2019 година адвокат Евелина Тончева е преминала успешно и едногодишна следдипломна квалификация „Право на Европейския съюз” към Юридическия факултет на Софийския университет.

Адвокат Евелина Тончева е магистър по право, член на Бургаската адвокатска колегия /личен № 1300014980/, вписан адвокат в Националния регистър за правна помощ под № 5383.

Адвокат Евелина Тончева е доверен адвокат на Посолството на Федерална република Германия в България.

Защото ценим времето Ви и за още по-голямо Ваше улеснение, ние сме достъпни ДИСТАНЦИОННО от всяка точка на света, без значение на местоположението Ви, без значение от часовите разлики.

Всички услуги, които предлагаме, могат да бъдат изпълнени онлайн, при запазване на високия ни професионализъм, индивидуален подход и при пълна защита на Вашите лични данни и документи. Нашата онлайн услуга на Viber/ What`s App/ Zoom можете да използвате без да напускате дома или офиса си, без да сте затормозени от заетите графици и непреодолими разстояния. Свържете се с нас още днес, за да направите Вашата онлайн консултация и за да ни възложите конкретна работа.

Заявете вашата експресна консултация още СЕГА!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин.