Общи условия и бисквитки

Информация за правата на лицата относно защита на личните данни

ОПРЕДЕЛЕНИЯ

Политиката за защита на данните на Адвокатска кантора Евелина Тончева и Партньори се основава на термините, използвани от европейския законодател при въвеждане на Общия Регламент относно защитата на данните (GDPR). Целта на нашата политика за защита на личните данни е да бъде ясна и разбираема за широката общественост, както и за нашите клиенти и бизнес партньори. За да гарантираме това, бихме искали първо да разясним използваната терминология.

В тази политика за защита на данните използваме, наред с друго, следните термини:

“Лични данни” означава всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано („субект на данни“). Физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор или по един или повече признаци, специфични за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социална идентичност на това физическо лице;

“Субект на данни” е всяко идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано, чийто данни се обработват от администратора, отговорен за обработването.

“Обработване” означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана с лични данни или набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друг начин, по който данните стават достъпни, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване;

“Ограничаване на обработването” означава маркиране на съхранявани лични данни с цел ограничаване на обработването им в бъдеще.

“Профилиране” означава всяка форма на автоматизирано обработване на лични данни, изразяващо се в използването на лични данни за оценяване на определени лични аспекти, свързани с физическо лице, и по-конкретно за анализиране или прогнозиране на аспекти, отнасящи се до изпълнението на професионалните задължения на това физическо лице, неговото икономическо състояние, здраве, лични предпочитания, интереси, надеждност, поведение, местоположение или движение.

“Псевдонимизация” означава обработването на лични данни по такъв начин, че личните данни не могат повече да бъдат свързвани с конкретен субект на данни, без да се използва допълнителна информация, при условие че тя се съхранява отделно и е предмет на технически и организационни мерки с цел да се гарантира, че личните данни не са свързани с идентифицирано физическо лице или с физическо лице, което може да бъде идентифицирано;

“Администратор на лични данни” означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която сама или съвместно с други определя целите и средствата за обработването на лични данни; когато целите и средствата за това обработване се определят от правото на Съюза или правото на държава членка, администраторът или специалните критерии за неговото определяне могат да бъдат установени в правото на Съюза или в правото на държава членка;

“Обработващ лични данни” означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която обработва лични данни от името на администратора;

“Получател” означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, пред която се разкриват личните данни, независимо дали е трета страна или не. Същевременно публичните органи, които могат да получават лични данни в рамките на конкретно разследване в съответствие с правото на Съюза или правото на държава членка, не се считат за „получатели“; обработването на тези данни от посочените публични органи отговаря на приложимите правила за защита на данните съобразно целите на обработването;

“Трета страна” означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друг орган, различен от субекта на данните, администратора, обработващия лични данни и лицата, които под прякото ръководство на администратора или на обработващия лични данни имат право да обработват личните данни;

“Съгласие на субекта на данните” означава всяко свободно изразено, конкретно, информирано и недвусмислено указание за волята на субекта на данните, посредством изявление или ясно потвърждаващо действие, което изразява съгласието му свързаните с него лични данни да бъдат обработени;

БИСКВИТКИ

За да подобрим представянето на уеб сайта си и Вашето потребителско преживяване, понякога използваме HTTP-бисквитки (HTTP cookies), или просто бисквитки. С използването на сайта Вие се съгласявате с това.

Какво представляват бисквитките

Бисквитките са малки файлове с текстово съдържание и уникален номер, които се съхраняват в директорията на браузъра на вашия компютър. Те се създават, когато използвате вашия браузър и посетите уебсайт, който използва бисквитки. Основната им функция е да следят вашето движение в сайта, като ви помагат да се върнете към последното състояние, в което сте го използвали, могат да помнят вашите потребителско име и парола, избор на тема, избрани предпочитания или други функции по персонализация. Уебсайтът съхранява запис (със същия уникален номер като съответната бисквитка) към този, настроен по-рано от него във вашия браузър. Чрез този запис бисквитките могат да проследяват и съхраняват информация относно вашето преживяване в сайта.

Бисквитките често са крайно необходими за уебсайтове, които имат големи бази данни, изискват регистрация или ползване на потребителски профил, предоставят възможности за персонализация на изгледа и други. Бисквитките позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания, за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга, което ни помага да Ви предоставяме съдържание, което смятаме, че ще бъде полезно и интересно за Вас.

Обичайно бисквитките съдържат малко информация като интернет адреса на уебсайта, който ги е създал, валидността им и техния номер. Поради малкия обем информация, който съдържат, бисквитките обичайно не могат да бъдат използвани за разкриване на вашата самоличност или на лична информация.

Какви видове бисквитки използваме

Функционални бисквитки

Използваме бисквитки, които позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, възраст, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

Бисквитки за сигурност

Използваме бисквитки от гледна точка на сигурност, чиято цел е да предотвратяват измамническо използване на идентификационни данни за вход, както и за защита информацията от неупълномощени страни.

Анализиращи бисквитки

Използваме Анализиращи бисквитки, които ни помагат да подобрим работа и ефективността на интернет страницата си като чрез тях събираме информация относно броя на уникалните посещения, статистически данни за употребата на интернет страницата, най-разглеждани, скоро разглеждани страници.

Бисквитки на трети страни

Използваме бисквитки на трети страни, които позволяват харесване или споделяне на съдържание в Социалните мрежи, бисквитки от Google Analytics, които помагат за проследяване трафика на уеб сайта и други бисквитки свързани с външни системи и сайтове интегрирани към уеб сайта.

Рекламни бисквитки

Използваме бисквитки, които на база Вашето поведение в нашия уеб сайт може да Ви показват реклами, които предполагаме, че отговарят на Вашите предпочитания и интереси.

Как използваме бисквитките

Нашият сайт предлага функционалности и инструменти, които са на разположение само при използване на някои от видовете бисквитки. Винаги е възможно да блокирате, изтриете или деактивирате тези бисквитки, но имайте предвид, че ако го направите най-вероятно няма да имате възможност да използвате този сайт пълноценно.

Какво не могат да правят бисквитките

Бисквитките са обикновени текстови файлове. Те не са компилирани и не могат да осъществяват програмни функции. Не могат да проверяват или да сканират вашия компютър, нито да ви следят или да търсят лична информация на вашето устройство.

Бисквитките са безопасни файлове и не могат да шпионират вашия компютър и да установяват информация относно вас или вашето семейство. Бисквитките единствено позволяват на уебсайта да разпознава завръщащите се потребители в него.

Как да управлявам бисквитките, съхранявани в моето устройство

Бисквитките могат да бъда деактивирани или премахнати с инструменти, които са налични в повечето съвременни браузъри. Настройките на всеки браузър са индивидуални и всеки браузър предлага различни функционалности и възможности за управление. За повече информация как можете да блокирате, изтриете или деактивирате бисквитки, моля, прегледайте настройките на вашия браузъра или устройство.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari web и iOS.

Ако имате притеснения относно бисквитки от доставчици на външни услуги, свързани с реклама, можете да ги изключите оттук Your Online Choices.

Моля, имайте предвид, че ако изберете да блокирате или деактивирате бисквитките е възможно някои функционалности в нашия сайт да не работят частично или изцяло.

Повече информация

Повече информация за това как „бисквитките“ се използват в интернет пространството може да намерите тук: www.aboutcookies.org.

Информация относно лицето, което обработва данните Ви

Наименование: Адвокат Евелина Тончева

Седалище и адрес на управление: гр. Бургас, ул. „Александровска“ №109, ет. 3 над партера

Адрес за кореспонденция: гр. Бургас, ул. „Александровска“ №109, ет. 3 над партера

Телефон: +359 888 456 483

E-mail: advokat_toncheva_1@abv.bg

Уебсайт: advokat-toncheva.com

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

Адвокат Евелина Тончева (Наричана по-долу за краткост “Администратор”) осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 01 октомври 2015 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Настоящата информация има цел да ви информира за всички аспекти на обработката личните ви данни чрез настоящия уебсайт и правата, които имате във връзка с тази обработка.

Основание за събиране, обработване и съхраняване на вашите лични данни

Чл. 1. Администраторът събира и обработва Вашите лични данни във връзка с използването на уебсайта advokat-toncheva.com и във връзка със сключване на договори с дружеството на основание чл. 6, ал. 1, Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR), и по-конкретно въз основа на следното основание:

  • Изрично получено съгласие от Вас като клиент;
  • Изпълнение на задълженията на Администратора по договор с Вас;
  • Спазване на законово задължение, което се прилага спрямо Администратора;
  • За целите на легитимните интереси на Администратора или на трета страна.

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на вашите лични данни

Чл. 2. (1) Администраторът събира и обработва личните данни, които Вие предоставяте във връзка с използването на уебсайта advokat-toncheva.com и сключване на договор за правно обслужване, включително за следните цели:

  • индивидуализация на страна по договора;
  • счетоводни цели;
  • статистически цели;
  • защита на информационната сигурност;
  • обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга;
  • изпращане на информационен бюлетин при изразено от Вас желание.

(2) Администраторът спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

  • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
  • ограничение на целите на обработване;
  • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
  • точност и актуалност на данните;
  • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

(3) При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси:

  • изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

(4) Лични данни могат да се обработват с цел улесняване на потребителите, които търсят в интернет пространството общодостъпна информация на правна тематика.

Какви видове лични данни администраторът събира, обработва и съхранява

Лични данни се предоставят от потребителите при използването на сайта, абсолютно доброволно, без те да имат каквото и да е задължение за това. При функционирането на сайта няма задължение потребителя да предостави определени свои лични данни, които да са абсолютно задължително условие за ползване на сайта.

Чл. 3. (1) Администраторът извършва следните операции с предоставените от Вас лични данни за следните цели:

  • Сключване и изпълнение на договор за правно обслужване с клиент– целта на тази операция е сключване и изпълнение на договор с клиент и неговото администриране. В отделни случаи целта на операцията може да бъде и защита на законните интереси на Администратора по изпълнение на договора. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни и обстоятелството, че част от тях се събират от публично достъпни източници, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
  • Изпращане на запитване от потребител на сайта чрез форма за запитване– целта на тази операция е изпращане на запитване по личен казус при изразено от потребителя желание, за което се предоставят данни за контакт за осъществяване на обратна връзка по отношение на отправеното запитване. Изпратените по имейл или чрез формата за запитване лични данни не се предоставят на трети лица освен на подизпълнители или други, свързани със собственика трети лица, единствено за целите на настоящите Условия за ползване. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
  • Изпращане на информационен бюлетин (нюзлетър)– целта на тази операция е администриране на процеса по изпращане на бюлетини до клиентите, които изрично са заявили, че желаят да получават такива. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
  • Данни, които се събират и обработват (имена, телефон и е-mail)
  • Цел, за която се събират данните:

1. Осъществяване на връзка с потребителя и отговор на отправено към кантората запитване;

2. За изпращане на информационен бюлетин.

3. Сключване на договор за правно обслужване

  • Основание за обработка на личните Ви данни– С приемането на настоящите Условия за ползване и/или при сключването на писмен договор за предоставяне на правни услуги, между Администратора и потребителя се създава договорно отношение, на което основание се обработват лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR. Данните Ви за изпращане на информационен бюлетин се обработват на основание дадено от Вас изрично съгласие – чл. 6, ал. 1, б. (а) GDPR.
  • Данни от профилите Ви в социални мрежи (публично-достъпната информация от профилите Ви в Google+, Facebook)
  • Цел, за която се събират данните:

1. Осъществяване на връзка с потребителя и изпращане на информация към него

  • Основание за обработка на личните Ви данни– Данните Ви за записване в събития и кампании и др. се обработват на основание дадено от Вас изрично съгласие – чл. 6, ал. 1, б. (а) GDPR

(2) За да функционира правилно, сайтът използва следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до потребителския IP адрес и анализират неговото поведение при престоя на уебстраницата без това да го идентифицира като физическо лице: Google Analytics, различни Wordspress plugins, Google Webmaster tools, Facebook, Google plus, които спазват изискванията на Регламента и носят отговорност за предоставените им лични данни.

(3) Обработваните лични данни не се използват за маркетингови цели или рекламни съобщения

(4) Администраторът не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
  • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.
    • (5) Личните данни са събрани от Администратора за лицата, за които се отнасят.

      (6) Администраторът не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.

      (7) Администраторът не събира и обработва данни за лица под 16 години, освен с изричното съгласие на техните родители или законни представители.

      При нас е възможно извършване на плащания чрез виртуален ПОС терминал, предоставен от Sripe, всяка информация въведена по време на плащане е криптирана по образец AES-256. За по-висока сигурност криптираната информация се съхранява на различни сървъри и е изключена вероятността информацията да бъде достъпна от други лица. Инфраструктурата на Stripe за съхранение, декриптиране и обработка на плащания работят на отделни сървъри и не споделят информация помежду си включително и API / уеб сайтове.

      При заплащане на избрана от Вас услуга, можете да заплатите цената й с някоя от следните видове банкови карти: Visa; Mastercard; American Express; Discover & Diners; Japan Credit Bureau (JCB); China UnionPay (CUP); eftpos Australia.

      Ако изберете да заплатите избраната от Вас услуга по банков път плащанията следва да бъдат преведени по банковата сметка на собственика на сайта:

      Бенефициент на сметката: БИЗ-КОНСУЛТ ООД

      Име на банката: Банка ДСК

      IBAN: BG02STSA93000029863735 /EURO/

      IBAN: BG09STSA93000029863706 /BGN/

      BIC/Swift: STSABGSF

      При превод е нужно да посочите основание на избраната от Вас услуга и Вашите имена, пример: (онлайн консултация - Иван Георгиев)

      При извършване на плащане по банков път Вашите банкови данни по никакъв начин не се събират, не се съхраняват и не се обработват от нас. Цялата информация за това се въвежда от клиента на платежната страница на Банка ДСК ЕАД и остава само там.

      Срок на съхранение на личните Ви данни

      Чл. 5. (1) Администраторът съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от необходимото за правилното функциониране на сайта или до оттегляне на съгласието за обработване. След оттегляне на съгласието за обработване, Администраторът полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне или да ги анонимизира (т.е. да ги приведе във вид, който не разкрива вашата личност).

      (2) Администраторът съхранява Вашите лични данни, предоставени във връзка с направени запитвания, за срок от 5 години за целите на защита на правните интереси на Администратора при съдебни или административни спорове, като счетоводните документи се съхраняват за съответния законоустановен срок.

      (3) Администраторът Ви уведомява, в случай, че срокът за съхранение на данните е необходим да бъде удължен с оглед изпълнение на нормативно задължение или с оглед легитимни интереси на Администратора или друго.

      Чл. 6. Администраторът съхранява личните данни на клиентите на кантората за срока на изпълнение на сключен договор, за спазване на легитимните интереси и законови задължения на Администратора, като този срок може да надхвърля срока на сключения договор.

      Предаване на Вашите лични данни за обработване

      Чл. 7. (1) Администраторът може по собствена преценка да предава част или всички Ваши лични данни на обработващи лични данни за изпълнението на целите за обработване, с които сте се съгласили, при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR).

      (2) Администраторът Ви уведомява в случай на намерение да предаде част или всички Ваши лични данни на трети държави или международни организации.

      Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни

      Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

      Чл. 8. (1) Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.

      (2) Администраторът може да поиска да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните на място в кантората пред Администратора.

      Право на достъп

      Чл. 9. (1) Вие имате право да изискате и получите от Администратора потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас

      (2) Вие имате право да получите достъп до данните, свързани с вас, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.

      (3) Администраторът Ви предоставя при поискване, копие от обработваните лични данни, свързани с Вас, в електронна или друга подходяща форма.

      (4) Предоставянето на достъп до данните е безплатно, но Администраторът си запазва правото да наложи административна такса, в случай на повторяемост или прекомерност на исканията.

      Право на коригиране или попълване

      Чл. 10. Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас като се свържете с нас.

      Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

      Чл. 11. (1) Вие имате правото да поискате от Администратора изтриване на част или всички свързани с Вас лични данни, а Администраторът има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:

      • личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
      • Вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
      • Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
      • личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
      • личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо Администратора;
      • личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.

      (2) Администраторът не е длъжен да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:

      • за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;
      • за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо Администратора или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;
      • по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
      • за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;
      • за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

      (3) В случай на упражняване на правото Ви да бъдете забравени, Администраторът ще изтрие всички ваши данни, с изключение на следната информация:

      • информация, която е необходима, за да удостовери, че правото ви да бъдете забравени е изпълнено;
      • техническа информация за функционирането на сайта, която информация не може да се свърже по никакъв начин с вашата личност;

      (4) За да упражните правото си за бъдете забравен, е необходимо да подадете заявка чрез изпращане на искане по имейл до Администратора.

      (5) Администраторът може да поиска да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните.

      (6) Администраторът не изтрива данните, които има законово задължение да съхранява, включително за защита по повод отправени срещу него съдебни претенции или доказване на свои права.

      Право на ограничаване

      Чл. 12. Вие имате право да изискате от Администратора да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, когато:

      • оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на Администратора да провери точността на личните данни;
      • обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;
      • Администраторът не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;
      • Възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на Администратора имат преимущество пред Вашите интереси.

      Право на преносимост

      Чл. 13. (1) Вие можете по всяко време да получите в машинно-четим формат данните, които се съхраняват и обработват за Вас във връзка с използване на услугите на Администратора чрез искане по имейл.

      (2) Вие можете да поискате от Администратора директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

      Право на получаване на информация

      Чл. 14. Вие можете да поискате от Администратора да Ви информира относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. Администраторът може да откаже да предостави тази информация, ако това би било невъзможно или изисква несъразмерно големи усилия.

      Право на възражение

      Чл. 15. Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от Администратора, които се отнасят до него, включително ако се обработват за целите на профилиране

      Вашите права при нарушение на сигурността на личните ви данни

      Чл. 16. (1) Ако Администраторът установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, той Ви уведомява без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

      (2) Администраторът не е длъжен да Ви уведомява, ако:

      • е предприел подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;
      • е взел впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;
      • уведомяването би изисквало непропорционални усилия.

      Лица, на които се предоставят личните ви данни

      Чл. 17. Администраторът не извършва трансфер на вашите данни към трети държави.

      Чл. 18. В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

      Наименование: Комисия за защита на личните данни

      Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

      Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

      Телефон: 02 915 3 518

      Интернет страница: www.cpdp.bg

      Чл. 19. Можете да упражните всичките си права относно защита на Вашите лични данни като отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.

      Чл. 21. Ако съгласието се отнася за трансфер, Администраторът описва възможните рискове за трансфера на данните към трети държави при липсата на решение за адекватна защита и подходящи средства за защита.

      Екипът на Адвокатска кантора Евелина Тончева и Партньори

Абонирай се за нашия информационен бюлетин.