Свържи се с нас

Как да се свържеш с нас?

Ако имате въпроси, направете своята онлайн-консултация. Как? Ще разберете в Меню "Онлайн услуги" на сайта ни. Ако желаете консултация в приятния ни офис, уговорете предварително ден и час за посещение.

Къде да ни намериш?

Защото ценим времето Ви и за още по-голямо Ваше улеснение, ние сме достъпни ДИСТАНЦИОННО от всяка точка на света, без значение на местоположението Ви, без значение от часовите разлики.

Всички услуги, които предлагаме, могат да бъдат изпълнени онлайн, при запазване на високия ни професионализъм, индивидуален подход и при пълна защита на Вашите лични данни и документи. Нашата онлайн услуга на Viber/ What`s App/ Zoom можете да използвате без да напускате дома или офиса си, без да сте затормозени от заетите графици и непреодолими разстояния. Свържете се с нас още днес, за да направите Вашата онлайн консултация и за да ни възложите конкретна работа.

Заявете вашата експресна консултация още СЕГА!

Последни публикации

Поставяне под запрещение

Eдно пълнолетно лице поради заболяване, водещо до „слабоумие или душевна болест“, не е в състояние да се грижи пълноценно за своите работи.

Дело за родителски права

Делата за упражняване на родителските права са много често срещани в сферата на Семейното право, също толкова често колкото са и делата за развод.

Развод по взаимно съгласие

Развод по взаимно съгласие е процедура, с която се прекратява брака между двамата съпрузи поради непоколебимото съгласие на двамата за това.

Развод от чужбина

Все по-често се налага да се организира разрешаването на административни и правни въпроси чрез връзка с адвокат онлайн, без да се пътува до България.

Абонирай се за нашия информационен бюлетин.