Библиотека

Развод

За да преминем по най-безболезнения начин през това събитие в живота ни, е добре да имаме подкрепата и помощта на опитен бракоразводен адвокат.

Виж повече

Дело за родителски права

Делата за упражняване на родителските права са много често срещани в сферата на Семейното право, също толкова често колкото са и делата за развод.

Виж повече

Развод от чужбина

Все по-често се налага да се организира разрешаването на административни и правни въпроси чрез връзка с адвокат онлайн, без да се пътува до България.

Виж повече

Защото ценим времето Ви и за още по-голямо Ваше улеснение, ние сме достъпни ДИСТАНЦИОННО от всяка точка на света, без значение на местоположението Ви, без значение от часовите разлики.

Всички услуги, които предлагаме, могат да бъдат изпълнени онлайн, при запазване на високия ни професионализъм, индивидуален подход и при пълна защита на Вашите лични данни и документи. Нашата онлайн услуга на Viber/ What`s App/ Zoom можете да използвате без да напускате дома или офиса си, без да сте затормозени от заетите графици и непреодолими разстояния. Свържете се с нас още днес, за да направите Вашата онлайн консултация и за да ни възложите конкретна работа.

Заявете вашата експресна консултация още СЕГА!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин.